IE6Denne side understøtter ikke Internet Explorer 6 (IE 6)

Vi afbryder din browsning, fordi din browser skal opdateres!

Internet Explorer 6 er en forældet browser, hvilket gør den fuld af fejl og sikkerhedshuller. Derudover overholder IE 6 ikke nutidens webstandarderne, som er nødvendigt for, at se og benytte denne side korrekt.

Du kan finde en ny browser på et af nedenstående links: Denne meddelelse vil blive vist, hvergang du prøver, at tilgå vores side med IE 6.

Med venlig hilsen

1St Sound Lyd & Lys ApS

Luk meddelelse[x]
Hjem Kontakt
Lyd

Koncert
Lyd er en stor del af en hver produktion, lyden er den halve oplevelse. Om det er et ganske lille taleanlæg eller det er en stor koncert, fungerer ingen af delene hvis man ikke kan høre noget. Derfor bruger vi kun kvalificerede lydmænd, som er kendt for deres arbejde med mange forskellige kunstnere og arrangementer.

Teater lyd
Her i 1St Sound Lyd & Lys har vi stor erfaring inden for små teater forestillinger og musicals, både professionelle men også på amatør plan. Vi går i dialog omkring arrangementet, så vi kan lave den bedste pris, men også levere det, du som kunde har brug for! Dette sikrer at vi levere et ordenligt produkt der tilfredsstiller dine behov og dine skuespilleres!Taleanlæg
Hvis du skal holde en tale til en større forsamling, kommer vi med et lille hurtigt tale anlæg som er lavet til formålet, hurtig ind og hurtig ud så vi ikke forstyrre resten af arrangementet. Vi kommer samtidig med dygtige lyd folk der søger for at arrangementet og talen bliver en succes!