IE6Denne side understøtter ikke Internet Explorer 6 (IE 6)

Vi afbryder din browsning, fordi din browser skal opdateres!

Internet Explorer 6 er en forældet browser, hvilket gør den fuld af fejl og sikkerhedshuller. Derudover overholder IE 6 ikke nutidens webstandarderne, som er nødvendigt for, at se og benytte denne side korrekt.

Du kan finde en ny browser på et af nedenstående links: Denne meddelelse vil blive vist, hvergang du prøver, at tilgå vores side med IE 6.

Med venlig hilsen

1St Sound Lyd & Lys ApS

Luk meddelelse[x]
Hjem Kontakt
Lys

Koncert

Lys er en meget stor del af mange arrangementer og derfor benytter vi os kun af kvalificerede lysfolk med kendskab til lyssætning, farvekombinationer og god viden inden for deres felt.Dekorations belysning
Dekorations belysning bliver brugt rigtig mange steder, og kan give mange forskellige effekter. En bygning oplyst i helt blåt giver en klar tilkendegivelse af at her sker noget den pågældende aften.
Det samme er gældende hvis en hel park, træ, buske etc. er oplyst i skrigende farver, vil ingen mennesker være i tvivl om at der sker noget spændende nu og her!Teater belysning
Vi har også stor erfaring i teater belysning, både til små musicals men også til større forestillinger med mange gæster og mange optrædende på scenen.