IE6Denne side understøtter ikke Internet Explorer 6 (IE 6)

Vi afbryder din browsning, fordi din browser skal opdateres!

Internet Explorer 6 er en forældet browser, hvilket gør den fuld af fejl og sikkerhedshuller. Derudover overholder IE 6 ikke nutidens webstandarderne, som er nødvendigt for, at se og benytte denne side korrekt.

Du kan finde en ny browser på et af nedenstående links: Denne meddelelse vil blive vist, hvergang du prøver, at tilgå vores side med IE 6.

Med venlig hilsen

1St Sound Lyd & Lys ApS

Luk meddelelse[x]
Hjem Kontakt
Koncert

Koncert
Spjald revieau
MI8-32


1St Sound Lyd & Lys har stor erfaring indenfor koncerter store som små. Vi benytter os udelukkende af professionelle lydmænd som er kendt i miljøet og dygtige lys folk samt riggers.
Vi benytter os også kun af anerkendte mærker inden for lyd og lys branchen så vi sikre at din koncert bliver en så stor succes som muligt!Samarbejde og kommunikation
1St Sound Lyd & Lys går vi meget op i at samarbejde og vi ved at det er noget af det vigtigste for at få et godt resultat, ingen kommunikation ingen succes kort sagt. Vi har dygtige folk til at tage sig af planlægning, logistic og de generelle praktiske ting så din koncert bliver en succes.Personale
Vi bestræber os på at have det mest kvalificerede personale og derfor sender vi ofte vores folk på kurser for at være med i de nyeste ting der kommer inden for lyd og lys. Vi benytter os af nogle af de dygtigste lydmænd i branchen hvor vi ved at kvaliteten er i top hver gang!