IE6Denne side understøtter ikke Internet Explorer 6 (IE 6)

Vi afbryder din browsning, fordi din browser skal opdateres!

Internet Explorer 6 er en forældet browser, hvilket gør den fuld af fejl og sikkerhedshuller. Derudover overholder IE 6 ikke nutidens webstandarderne, som er nødvendigt for, at se og benytte denne side korrekt.

Du kan finde en ny browser på et af nedenstående links: Denne meddelelse vil blive vist, hvergang du prøver, at tilgå vores side med IE 6.

Med venlig hilsen

1St Sound Lyd & Lys ApS

Luk meddelelse[x]
Hjem Kontakt
Messe

Koncert
Koncert
1St Sound Lyd & Lys vil gerne være din samarbejdspartner, når du du skal på messe, vi har mange års erfaring i rig konstruktioner og erfarent personale, der har været med på nogle af de større messeopsætninger i Danmark. Vi går i dialog omkring opsætning, hvad i ønsker og jeres behov for at få den bedste messestand på hele messen! Om det er store flotte lysende alukonstruktioner eller det er standere med store fladskærmere, LED væge eller standbelysning er vi altid med på hvad der rør sig inden for messeverdenen.

Få solgt dit produkt!

Det er klart at en god fremvisning af dit produkt til en messe giver et mersalg, derfor er det også vigtigt at vælge den rigtige plads, størrelse og ikke mindst opbygningen af standen! Vi levere en samlet løsning som sælger dit produkt så godt som muligt, dette gøres ofte ved god belysning og fladskærme som viser produktets funktionalitet frem!